”Stevie, fă o nouă magie!”

”Stevie, fă o nouă magie!”

”Stevie, fă o nouă magie!” Așa sună un mesaj venit de la un fan al lui Liverpool, postat pe ediția online a publicației birminghammail.co.uk.

Desigur, îndemnul este îndreptat către fosta legendă de pe Anfield Road, Steven Gerrard, aflat acum pe banca celor de la Aston Villa. Echipă care în ultima etapă a acestei ediții din Premier League se va deplasa la Manchester, pentru a o înfrunta pe City.

Înainte de ultima rundă a sezonului, ”cetățenii” continuă să se afle pe primul loc, cu 90 de puncte, fiind tatonați la doar un punct de rivala FC Liverpool.

Așadar, în timp ce Gerrard și băieții lui de la Villa vor lupta probabil din răsputeri pentru a scoate măcar un punct în ”bârlogul” lui Pep Guardiola, Klopp și al său Liverpool vor avea o misiune ce pare relativ ușoară în etapa de final, în compania celor de la Wolverhampton Wanderers.

La prima vedere, City pare favorită pentru a-și adjudeca un nou titlu. Dar calculele hârtiei pot fi date oricând peste cap, mai ales într-un campionat atât de încleștat ca și cel al Albionului. Dar în ceea ce îl privește pe Stevie G, un lucru este sigur: sângele apă nu se face!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns