Ștefănel a împlinit doar 3 anişori şi are nevoie de cel mai scump medicament din lume

Ștefănel a împlinit doar 3 anişori şi are nevoie de cel mai scump medicament din lume
Ștefan are trei ani și are nevoie de 2,1 milioane dolari pentru a învinge boala care îi atrofiază mușchii și îl lasă fără puteri. El suferă de amiotrofie musculară tip 1 și este o boală care afectează mușchii de la nivelul întregului corp. Adică mușchii sunt din ce în ce mai slăbiți până ajungi sa nu te mai poți mișca deloc, să mănânci sau chiar să respiri.
stefan suciu
„Până în urmă cu câțiva ani, boala nu era tratabilă, iar majoritatea copiilor diagnosticați  urcau la cer în primii ani de viață. Vestea minunată este că medicina a avansat iar acum există tratament. Se numește Zolgensma, dar, din păcate, acest tratament are un cost uriaș: 2.1 milioane dolari fiind considerat cel mai scump medicament din lume. 
Toată țara s-a mobilizat pentru Ștefan, iar până acum s-au strâns aproape 1.300.000 de dolari cu ajutorul oamenilor simpli. Acum, Ștefan are nevoie și de tine.
Împreună vom reuși să înfăptuim o minune!
Modalități prin care îl putem ajuta pe Ștefan:
1. Trimite SMS la 8828 cu textul ȘTEFAN și donezi 2 euro. Pentru a dona o sumă mai mare este necesar sa trimiteți mai multe sms-uri
2. Donează online cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza.html 
3. Donează recurent, lună de lună, cu cardul https://asociatianoel.ro/doneaza/abonament-lunar.html 
4. Revolut: 0747.681.370 (user: mariab9kl)
5. BTPay: 0752.076.131
6. Transfer bancar:
a. Cont Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
b. Cont euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
c. Cont lire: RO38BTRLGBPCRT0532233601
d. Swift/BIC: BTRLRO22
e. Beneficiar Asociatia pentru micutul Noel
8. Donează sub formă de sponsorizare. Info aici: https://asociatianoel.ro/ 
9. Redirecționează 3.5% din impozitul pe salariu. Info aici: https://asociatianoel.ro/birou-virtual/genereaza-formular-230.html.
Pentru a afla mai multe informații despre Ștefănel, intrați în grupul de Facebook “Uniti pentru Stefan – SMA1” accesând linkul https://www.facebook.com/groups/749355595491433.
Vă invităm să participați la tombole în grupul de suport de pe Facebook. Puteți să vedeți toate tombolele dând click pe link-ul următor: https://asociatianoel.ro/tombole-caritabile.html„, au transmis reprezentanții
Asociației  Noel, care se ocupă  cu strângerea de fonduri în acest caz.
În ultimul an, Asociația Noel a reușit de două ori să strângă o sumă uriașă pentru cel mai scump medicament din lume, suma aparent imposibil de strans: 2.1 milioane de dolari la care s-au adaugat costurile de spitalizare. 

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns