Stații de încărcare pe autostradă, pentru mașini electrice. Vor fi instalate pe A1 și A2, de la Nădlac la Constanţa

statie de incarcare

Pe autostrada A1 de la Nădlac la Sibiu și de la Pitești la București, precum și pe autostrada A2 de la București la Constanța ar urma să fie instalate stații de încărcare pentru vehicule electrice. Compania de Drumuri anunță că a început să consulte piața pentru a lansa o licitație în acest sens.

„CNAIR SA anunță persoanele interesate că în perioada 06.02 – 16.02.2020 se desfășoară procesul de consultare de piață privind Caietul de Sarcini pentru realizarea proiectului Instalarea stațiilor de reîncarcare pentru vehicule electrice în anumite Spații pentru Servicii situate pe Autostrada A1, tronsoanele Nădlac – Timișoara – Sibiu și Pitești – București și pe Autostrada A2, București – Constanța”, transmite CNAIR.

Astfel, odată finalizat Caietul de Sarcini, CNAIR ar urma să lanseze o procedură de achiziție publică pentru realizarea stațiilor de încărcare.

CITEŞTE ŞI: Doi morţi, după impactul dintre un Matiz şi un microbuz

Autostrada A1 are în prezent 446 de km aflați în exploatare din care 111 pe București – Pitești, 175 între Sibiu și Holdea și 160 de km de la Margina la Nădlac.

Autostrada A2 de la București la Constanța are o lungime de 203 km.

Sursa: hotnews.ro

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *