Stație de ambulanță nouă în vestul Timișului

statie ambulanta biled

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, s-a deplasat la Biled pentru a identifica spațiul necesar pentru o nouă stație de ambulanță, împreună cu Cristian David, primarul localității, și dr. Iancu Leonida, directorul Serviciului de Ambulanță Timiș.

CITEȘTE ȘI: Veşti bune pentru români! De astăzi se dau 25.000 de lei, bani de la stat! Înscrierile au început

Primăria Biled s-a angajat să investească în amenajarea noii stații, pentru a-i asigura funcționalitatea. Totodată, Consiliul Județean Timiș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență vor face toate demersurile necesare pentru dotarea cu mașini moderne de intervenție a Serviciului de Voluntariat Biled.

„Aceasta nu este singura investiție în siguranța timișenilor. De exemplu, recent, guvernul a alocat județului nostru 13 ambulanțe și trei autosanitare SMURD noi, printr-un proiect pe fonduri europene.

Mai mult, prin intermediul unui proiect IPA România – Serbia, au fost achiziționate echipamente și utilitare pentru intervenția în situațiile de urgență din zona Recașului.

Numai noi, la consiliul județean, am alocat în ultimii doi ani, peste 15 milioane de lei în dotarea ISU Timiș”, a declarat președintele CJT, Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *