Start pentru un proiect de 5 milioane de euro dintr-un oraș timișean

milioane

Start pentru un proiect de cinci milioane de euro dintr-un oraș timișean

Cinci milioane de euro este valoarea proiectului de apă și canalizare derulat de Aquatim în localitatea Deta.

Lucrările deja au demarat, echipele sunt pe teren, execuția fiind una de anvergură, cu o durată de doi ani.

Astfel, este prevăzută schimbarea canalizării pe trei străzi din Deta (Vasile Alecsandri, Aurel Vlaicu și o parte din Mihai Viteazu), precum și înlocuirea conductelor vechi din satul Opătița, lucrare care se întinde pe o porțiune de 2,4 kilomteri.

Pentru aceasta, se construiesc cinci foraje în Parcul Industrial, pentru Deta fiind amenajate și două stații de pompare.

Start pentru un proiect de cinci milioane de euro

”Este o investiție foarte importantă pentru localitatea noastră și sunt convins că la finalul lucrărilor va crește și confortul locuitorilor”, a declarat primarul Petru Roman.

Pe de altă parte, a crescut numărul blocurilor din oraș care vor fi reabilitate în cadrul componentei ”Valul Renovării” din cadrul PNRR.

CITEȘTE ȘI: Șoferii din vestul țării trec granița în Ungaria pentru a face plinul. La cea mai apropiată benzinărie, motorina e cu până la 3 lei mai ieftină

Asfel, deja a fost depusă documentația pentru 22 de blocuri și se lucrează pentru a fi încărcate în program alte 18 imobile, ceea ce ar face ca, în Deta, toate blocurile să fie reabilitate termic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns