Sri Lanka și Maldive, la dispoziția turiștilor din vestul țării. Abonații ziarului „Renașterea bănățeană”, precum și cititorii site-ului renasterea.ro, beneficiază de reduceri consistente!

Maldive 2

Cele mai noi tendințe în turism sunt evadările spre destinații exotice, însorite, care oferă condiții de maximă siguranță, departe de frigul și grijile de acasă. Sri Lanka și Maldive sunt două dintre cele mai căutate astfel de destinații, românii situându-se pe locul 5 în topul numărului de turiști din Maldive în acest an (detronându-i până și pe britanici și pe germani, majoritari până acum).

Maldive 3

„Oamenii își doresc să scape, măcar pentru câteva zile, de stres și de frig, de condițiile care i-au dus pe unii la epuizare, și vor să facă asta relaxându-se, în condiții de maximă siguranță. Iar noi le oferim această posibilitate, punându-le la dispoziție destinații exotice, extrem de sigure.

Sri Lanka 2

Un jeep-safari în Sri Lanka, printre animale sălbatice văzute până acum doar la televizor sau pe internet, sau clipele petrecute pe o insulă privată, într-un resort privat din Maldive, sunt experiențe ce nu se pot uita niciodată. Trebuie subliniat că totul se desfășoară în condiții de maximă siguranță, de <<safe-tourism>>, cu parteneri direcți, care au tot personalul testat. Grupurile sunt mici (10-15 persoane), astfel încât să poată fi respectate toate regulile necesare pentru a călători în liniște, în deplină securitate”, declară Gabriela Petcana, managerul agenției timișorene de turism Ultramarin, care oferă turiștilor din vestul țării (și nu numai lor) posibilitatea de a ajunge în astfel de locuri despre care cei care le-au văzut spun că sunt desprinse din Paradis.

Sri Lanka 1 1

        Iar cititorii și abonații ziarului „Renașterea bănățeană”, precum și cei care intră pe site-ul renasterea.ro, beneficiază de o reducere de 75 de euro de persoană. Pentru a putea obține această reducere, trebuie doar să faceți dovada că sunteți abonat al ziarului „Renașterea bănățeană” sau, dacă citiți acest articol pe site, să dați click pe https://bit.ly/2PBuuMl , apoi click pe „Rezervă acum” și să introduceți codul de reducere  srilanka0204  la rubrica „Adauga un cupon de reducere”.

„Sri Lanka, în traducere Insula Splendidă, cu numele ei colonial Ceylon – nume pe care l-a și împrumutat unuia dintre cele mai vestite ceaiuri din lume – este surprinzătoare pentru oricine îi calcă malurile scăldate de Oceanul Indian, se aventurează pe dealurile de un verde ireal sau intră în templele sale. De la orașe pline de culoare, temple ridicate cu mii de ani în urmă, masaje și tratamente Ayurvedice, cultura și arhitectura asiatică cu influențe coloniale olandeze și portugheze, experiențe culinare inedite și până la jeep-safari în junglă (Parc Național în care se pot vedea inclusiv turme de elefanți)”, acesta e un fragment din descrierea postată pe site-ul www.ultramarintm.ro..

Sri Lanka 3

„Ce și-ar putea dori mai mult sufletul tău de călător?”, întreabă reprezentanții Ultramarin, propunând și un răspuns: „Poate câteva zile în paradis?! OK! Mergem, atunci, și în Maldive: 3 zile – pe insula care și-a revendicat numele <<Paradise Island Resort & Spa Maldives>>. Imaginează-ți o palmă de pământ în mijlocul oceanului, umbrită de palmierii care vin până aproape de valurile oceanului, pentru a-ți ține umbră atunci când te relaxezi pe nisipul alb și fin; aici vom merge!

Maldive 1

Ne cazăm în căsuțele de pe malul oceanului ori în cele construite chiar deasupra apei, explorăm bancul de corali de lângă insula noastră, facem scufundări, navigăm spre insule din vecinătate sau ne lăsăm răsfățați la SPA-ul aflat în micul nostru paradis… ne bucurăm trupul și sufletul!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *