Sportul, o sărbătoare într-o comună timișeană

Sportul, o sărbătoare într-o comună timișeană

Mai multe competiții sportive au marcat ”Zilele Lovrinului”, o manifestare organizată la sfârșitul săptămânii trecute. Chiar dacă a fost zăpușeală, numărul celor prezenți a fost impresionant, un semn clar că lumea simte nevoia să mai respire după perioada de restricții.

Handbalul, fotbalul și tenisul au fost reprezentate de numeroși participanți care au ținut să-și arate măiestria în aceste competiții cu parfum de sărbătoare.

Punctul culminant l-a constituit turneul de handbal, Cupa Pipatsch, o competiție intrată deja în tradiția localității, la care au participat șase echipe din mai multe aşezări ale județului. Au câștigat handbaliștii din Sânnicolau Mare, care au învins în finală echipa locală, Știința Lovrin.

”Suntem mândri că am reușit să organizăm această ediție a Cupei Pipatsch și mulțumim consiliului local pentru întreg sprijinul acordat”, a declarat Adrian Idita, președintele secției de handbal a clubului sportiv din Lovrin.

La rândul său, primarul Marius Graur s-a arătat impresionat de interesul tinerilor pentru sport: ”E foarte bine că tineretul se arată preocupat să facă sport, fie că e de performanță sau doar ca relaxare. Vom susține mereu mișcarea sportivă și ne bucurăm că, iată, sportul este tratat ca o sărbătoare”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns