Sportivii de la CS Heracle, pe podium şi la Campionatul Balcanic de Lupte

Sportivii de la CS Heracle, pe podium şi la Campionatul Balcanic de Lupte

Şase medalii au obţinut sportivii de la CS Heracle, reprezentând Republica Moldova, la Campionatul Balcanic de Lupte pentru categoriile de vârstă U15 şi cadeţi. Competiţia s-a desfăşurat zilele trecute la Xanthi, în Grecia.

Cel mai prolific a fost Maxim Sarmanov, care a luptat la ambele categorii de vârstă. El a obţinut medalia de aur la cadeţi (categ. 51 kg) şi pe cea de argint la U15 (categ. 52 kg).

La cadeţi, colegii săi Anatolie Tincu (categ. 48 kg) şi Alexandru Solovei (categ. 80 kg) au devenit la rândul lor campioni balcanici.

Tot aici, Pavel Denisenco (categ. 60 kg) a reuşit să obţină medalia de bronz, iar Vasile Zabica (categ. 71 kg) s-a clasat pe locul al cincilea.

CITEȘTE ȘI: Campionii naţionali la atletism, încununaţi la Timişoara. Foto

O medalie de argint a cucerit Victor Postica (categ. 41 kg), care a fost încadrat la U15. Apostol Nichita (categ. 57 kg) a fost în afara podiumului la aceeaşi categorie de vârstă.

Republica Moldova s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul general pe naţiuni la cadeţi. Luptătorii menţionaţi au fost însoţiţi în Grecia de Roman Zgardan, antrenorul care se ocupă de pregătirea lor la Vila Heracle din comuna Ghiroda.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns