Sport pe pâine la Moşniţa Nouă

Cupa Mosnita Noua

Luna octombrie va fi dedicată sportului la Moşniţa Nouă. Clubul Universal Fighting, împreună cu primăria şi consiliul local al comunei menţionate, organizează la toamnă a doua ediţie a unei întreceri ce se adresează micilor practicanţi de kick-boxing, MMA, karate, hand to hand fighting, box, fotbal, baschet, handbal şi atletism.

În plus, în zilele de 4 şi 5 octombrie vor avea loc seminarii de ju-jitsu şi Oriental Healing Art susţinute de o-sensei Alexey Kunin, din Statele Unite ale Americii, şi hanshi Pavel Milovan, de la Arad.

„Cupa Moşniţa Nouă” vine la pachet cu o campanie ce vizează stoparea violenţei în şcoli şi cu o acţiune de strângere de fonduri pentru copiii de la Casa Otniel.

  Marius Ciocoiu 1„Vrem să-i convingem pe copii să facă sport, să-şi canalizeze energia în această direcţie. În cadrul <<Cupei Moşniţa Nouă>> vom avea şi campania <<Stop Violenţa în Şcoli>>, pe care o vom începe în ultima săptămână de şcoală, în iunie, iar la începutul lunii septembrie o vom relua cu ocazia deschiderii anului şcolar. Considerăm că sportul este vaccinul contra violenţei în şcoli. Violenţa este o problemă care îşi face simţită prezenţa din ce în ce mai mult în societate, iar de câţiva ani şi în şcoală. Lucrul cel mai important este să găsim metode eficiente de combatere a violenţei, de orice fel este ea, iar o soluţie este să îndrumăm copiii să facă sport. Există un nivel de indisciplină inerent în şcoli, ca rezultat al faptului că elevii sunt la o vârstă la care sunt tentaţi să treacă peste reguli, iar această indisciplină poate duce la un comportament violent. Una peste alta, competiţia din luna octombrie va fi la un nivel mai ridicat decât cea de anul trecut. Vrem să ridicăm ştacheta şi să-i educăm pe copii, iar sportul exact asta face, formează caractere”, ne-a declarat preşedintele clubului Universal Fighting, Marius Ciocoiu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *