Spitalul Municipal Clinicile Noi și timișorenii de pe zeci de străzi rămân fără apă caldă și căldură

Spitalul Municipal Clinicile Noi și timișorenii de pe zeci de străzi rămân fără apă caldă și căldură

Spitalul Municipal Clinicile Noi și timișorenii de pe zeci de străzi rămân fără apă caldă și căldură

Colterm anunță că întrerupe furnizarea apei calde și a căldurii, în 17 noiembrie, între orele 9-14, la Spitalul Municipal Clinicile Noi, pentru remedierea unei defecțiuni apărute la rețeaua primară de termoficare a Timișoarei.

De asemenea, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, tot în ziua de 17.11.2022, de la ora 08ºº până la ora 19ºº, la PT Romanilor, 10, 10A, 10B, 10C, 10D, Torac și modul Ștefan cel Mare 51-53.

CITEȘTE ȘI: Credeați că s-a terminat? INSP: Peste 40% din cazurile noi de Covid, înregistrate la nevaccinați, în București, Cluj, Timiș, Sibiu și Prahova

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: P-ța Romanilor, Gh. Marinescu, Episc. Josef Nischbach, Ion Luca Caragiale, 3 August 1919, Andrei Șaguna, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhallo, Moise Nicoară, Titu Maiorescu, Ștefan cel Mare, Barbu Ștefănescu de la Vrancea, Paul Iorgovici, Ștefan Octavian Iosif, Soarelui, Ion Mihalache, Cronicar Ion Neculce, Lunei, Timocului, Ion Creangă, Petre Ispirescu, Bitolia, Torac, în total un număr de 130 de branșamente.

”Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului”, transmite Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *