Speranțe de 54 de milioane de lei

Primăria Timișoara, eliminată de la masa credală în insolvența Colterm. „O decizie absurdă și inexplicabilă”, acuză edilii

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a solicitat Guvernului României suma de 54 de milioane de lei, pentru finanțarea Societății de Termoficare din Timișoara. Cererea a fost trimisă după ce premierul Florin Cîțu a cerut tuturor prefecturilor din țară să trimită necesarul sumelor pentru plata cheltuielilor curente și de capital la nivelul ordonatorilor principali de credite ai bugetelor locale, conform art. 29 din OUG 83/2014.

Proiectul de HG a fost înaintat de subprefectul Ovidiu Drăgănescu în baza notei de fundamentare întocmite de Primăria Timișoara.

“În curând, Guvernul României va ajuta Primăria Timișoara, societatea Colterm și abonații acesteia cu o sumă consistentă, dar e nevoie și ca administrația locală să găsească sumele necesare, astfel încât să nu mai fie probleme cu furnizarea agentului termic. Bani vor fi dați și altor localități din țară, iar ordonatorii de credite ai UAT-urilor vor răspunde de modul de utilizare a sumelor alocate, în conformitate cu dispozițiile legale”, a precizat Ovidiu Drăgănescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns