Spectacol caritabil pentru copiii bolnavi de cancer, la Timişoara

Denisa Jirada

Duminică, 15 decembrie 2019, la ora 16, cursanții Şcolii de balet “The House of Ballet” vă invită la spectacolul „Lacul Lebedelor”, creat în spiritul Crăciunului. Spectacolul va avea loc în Sala “Mihai Perian” a Liceului de Artă “Ion Vidu” din Timişoara.

Evenimentul este dedicat Asociației Little People, care derulează programe în beneficiul copiilor și adolescenților bolnavi de cancer, având cea mai mare rază de acoperire a pacienților în România.

Şcoala de balet participă activ la susținerea asociației care a dezvoltat un program complex de suport psihosocial, bazat pe diverse forme de terapii: terapie prin artă cu instrumente medicale, terapie prin joacă, terapie prin artă, dramaterapie etc., oferind suport constant de la prima internare și până la integrarea lor reușită în societate odată cu finalizarea tratamentului.

Intrarea la spectacol se face pe baza unei donații minime, suma recomandată fiind în valoare de 10 lei. Spectacolul este prezentat de către Raul Bastean, actor și voluntar în Asociația Little People.

Spectacolul prezintă secvențe din celebra operă „Lacul Lebedelor” de P.I. Ceaikovski într-o interpretare aparte. Pe scenă vor evolua cursanții şcolii, mai exact, copii cu vârsta între 4 şi 14 ani.

“The House of Ballet” este un proiect nou, născut dintr-un vis trecut care a devenit realitate. O şcoală în care arta dansului clasic se combină foarte bine cu dezvoltarea personală. Toate acestea prin intermediul muzicii şi mișcării.

„The House of Ballet” este o şcoală de balet condusă de către coregrafa Denisa Jirada, cea care coordonează şi predă bazele dansului clasic pentru cei patruzeci de copii pe care îi conduce spre performanțe în arta dansului clasic.

Denisa Jirada (n.2001) este elevă în clasa a XII-a la secția de coregrafie din cadrul Liceului de Artă “Ion Vidu” din Timișoara!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.