Soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, vinovat de un accident produs pe Valea Oltului

Soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, s-a aflat la volanul maşinii care a produs, joi, un accident pe Valea Oltului, acesta intrând pe contrasens. Isar a fost singurul rănit, însă nu a rămas internat.

Lucian Isar, soţul senatorului liberal Alina Gorghiu se afla la volanul unei maşini care a produs un carambol pe DN 7, lovind o autoutilitară şi un TIR, care a ajuns pe calea ferată şi a blocat traficul.
Isar a fost singura persoană rănită în accident.

Alina Gorghiu a declarat că accidentul nu s–a soldat cu victime, iar soţul ei va face investigaţii medicale suplimentare în Bucureşti.

Fostul preşedinte PNL s- aflat joi la Timiş unde a susţinut o conferinţă de presă, urmând să revină în Bucureşti.

Liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, a confirmat, pentru MEDIAFAX faptul că Lucian Isar nu suferit răni grave şi nu a avut nevoie de internare.

„Din câte ştiu, este în regulă, nu are probleme. Nu a rămas internat. Era singur în maşină. Are lovituri minore”, a declarat Cristian Buican.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Gabriel Popescu, a declarat că traficul rutier pe Drumul Naţional 7 a fost blocat pe un sens, iar traficul feroviar a fost blocat total după ce un TIR a ajuns pe calea ferată, din cauza unui şofer care a intrat pe contrasens în zona localităţii Câineni, jud. Vâlcea.

„Un autoturism a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu o autoutilitară şi apoi cu un TIR, care a căzut pe calea ferată. În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit uşor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, conform mediafax.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns