Soția unei victime, cercetată pentru mărturie mincinoasă în cazul unei tentative de omor

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Aurel-Cristian Turc şi Eugen-Petru Turc, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, precum şi a inculpatei Ana Beschiu, pentru săvârșirea infracțiunii mărturie mincinoasă.

Din probele administrate în cauză, reiese că, în noaptea de 31 mai, în jurul orei 23, cei doi bărbați s-au deplasat cu o mașină pe izlazul de la marginea unei localități din județul Timiș pentru a pândi o altă persoană de sex masculin, cu care se aflau în conflict.

Când aceasta, aflată cu oile la păscut, a trecut pe sub podul de cale ferată din zona respectivă, au tăbărât asupra ei lovind-o cu bâte de lemn în cap până când victima a căzut la pământ. Pentru recuperare, bărbatul lovit a avut nevoie de 65 de zile de îngrijiri medicale.

Pe de altă parte, în luna septembrie, cu ocazia audierii în calitate de martor în acest dosar, Ana Beschiu, soția victimei, a făcut afirmații mincinoase și nu a declarat tot ce știa în legătură cu agresiunea comisă, precizând că nu poate acuza pe nimeni de comiterea infracțiunii și că nu a discutat cu inculpații.

Procurorii au descoperit însă că inculpata a purtat în realitate mai multe discuții telefonice cu Eugen Petru Turc la două luni după comiterea faptei, în timpul cărora acesta a recunoscut că el este unul dintre cei doi bărbați care i-au bătut soțul, povestindu-i, în amănunt, cum anume s-a petrecut totul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns