Soț și soție găsiți împușcați mortal în propria casă, cu arma lângă ei

împușcați

Soț și soție găsiți împușcați mortal în propria casă, cu arma lângă ei

Două persoane, soț și soție, au fost găsite decedate în casă, în localitatea Sărmaș.

Scena macabră a fost descoperită în cursul zilei de ieri, 1 mai. Un apel la 112 a anunțat faptul că într-o locuință din localitatea Sărmaș, județul Harghita, un soț și soția acestuia, în vârstă de 61 respectiv 58 de ani, au fost găsiți decedați în propria locuință.

La fața locului a sosit de urgență un echipaj de ambulanță care, din păcate, nu a mai putut face nimic pentru cei doi soți decât să constate decesul.

Totodată, la fața locului a sosit și un echipaj de poliție care, în urma evaluării, a descoperit un pistol care se afla chiar lângă trupurile neînsuflețite ale celor doi.

Arma a fost ridicată iar procurorii încearcă să afle cum anume s-a întâmplat această scenă. Se ia în calcul atât varianta unei sinucideri cât și varianta unei crime.

CITEȘTE ȘI: Tânăr de 24 de ani, prins conducând cu 141 km/h într-o localitate din Timiş. A şi depăşit o altă maşină pe zebră

În plus, în urma unei expertize amănunțite, se va stabili dacă arma găsită lângă cei doi soți decedați este funcțională și dacă s-a tras sau nu cu ea.

Polițiștii au deschis deja o anchetă amplă în încercarea de a afla cum anume au murit cei doi soți de 61 și 58 de ani.

Cuplul avea doi copii.

Ce spune poliția

„Ieri, în 1 mai 2022, în jurul orei 9,15, Poliția municipiului Toplița a fost sesizată pe 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş au fost identificate într-o locuință două cadavre, soț, soție, prezentând semne de împușcare. S-a înregistrat dosar la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita pentru omor.

Cercetările sunt coordonate de un procuror de caz din cadrul Parchetului, se fac investigații.

Urmează ca în urma efectuării autopsiei și a probelor administrate să se observe dacă, într-adevăr, e vorba de omor sau sinucidere, în contextul în care lângă unul dintre cadavre a fost găsit şi un pistol”, a precizat prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu, pentru Agerpres, conform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *