Sorin Supuran renunță de tot la STPT

Fostul manager al Societății de Transport Public Timișoara (STPT), Sorin Supuran, a adus clarificări cu privire la poziția sa față de neregulile descoperite.

El a negat afirmațiile unor persoane publice cu privire la „o negociere, înțelegere sau orice altceva între mine și primarul Nicolae Robu, care să mă facă sa opresc șirul lucrurilor pe care le am de spus despre situația de la STPT.

Repet, m-am angajat sa schimb modul în care se face transport public în Timișoara, am încercat ca actul meu managerial să fie transparent așa cum am promis din prima zi și am arătat permanent neconformitățile găsite.

Atât cât am fost lăsat, am făcut toate eforturile pentru a face din cetățenii Timișoarei parteneri reali în transformarea transportului public într-unul civilizat, demn de orașul nostru.

Nu am avut și nu voi avea nici un pact secret cu nimeni, voi continua să vorbesc public despre toate problemele din STPT, și sunt foarte multe, pentru că am credința că timișorenii merită mai mult decât ce au avut până acum”.

Mai mult, Sorin Supuran a făcut public un document înregistrat ieri la STPT, prin care declară că nu dorește să mai fie dsemnat ca administrator al societății, nu dorește să încheie un contract de mandat ca administrator și renunță la calitatea de administrator interimar al STPT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sorin Supuran renunță de tot la STPT

Lasă un răspuns