Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD: ”Cred că PNL pierde zilnic în disputa cu USR Plus”

”Suntem în postul Crăciunului, așa că ar fi bine ca doamnele și domnii din PNL Timiș să fie mai smeriți”, a declarat Sorin Grindeanu, într-o conferință de presă, cu trimitere la disputele interminabile dintre PNL și USR Plus.

”Experiența ne arată că toți cei care doresc puterea aboslută nu ajung bine. Cred că PNL pierde zilnic din această dispută cu USR Plus”, a continuat Grindeanu, care a precizat că le-a cerut colegilor din filiala timișeană să facă o opoziție contructivă, PSD înțelegându-și bine poziția în care se află acum, fără a avea pretenții de a veni la guvernarea locală.

”Patru ani vorm rămâne în opoziție, e un lucru clar”, a spus liderul PSD.

Grindeanu vede o prezență scăzută la alegerile din 6 decembrie, lucru care îl pune în cârca PNL și a modului în care acest partid a gestionat criza epidemiologică. Românii au fost afectați pe trei componente: sănătate, economie și educație.

Venind cu exemple, Grindeanu a spus că PNL nu a rezolvat problema tabletelor pentru copii, astfel încât, în momentul de față, de mai bine de jumătate de an, un milion de elevi nu pot face școală!

Tot în această idee, fostul premier a criticat parlamentarii PNL și USR Plus pentru faptul că lipsesc de la ședințele legislativului și astfel nu se realizează cvorumul necesar pentru adoptarea Legii alocațiilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD: ”Cred că PNL pierde zilnic în disputa cu USR Plus”

  1. Dl Grindeanu nu ii opreste nimeni pe oameni sa iasa la vot. Problema PSD este ca nu il mai vrea nimeni si ca atare toate voturile merg pe dreapta PNL si USR.. S au saturat oamenii de mincinosii si hotii PSD . Gata ajunge…

  2. Sper ca PSD să fie votat de foarte puțini români, dar ca votant USR sunt dezamăgit de atitudinea acelor consilieri locali USR care refuză să pună mâna pe biblie și să spună,,Așa să mă ajute Dumnezeu „.La fel sunt dezamăgit de lista pt.parlament în Timiș a alianței USR-PLUS pt.Camera Deputaților care este deschisă de un bucureștean (C.DrulaC.Oare cei care vor castiga un nou mandat parlamentar din partea USR PLUS vor refuza sa spuna,,Așa să mă ajute Dumnezeu „?Sa spuna acum în campania electorală poate nu-i votează.

Lasă un răspuns