Sorin Grindeanu, posibil premier

Numele lui Sorin Grindeanu este din ce în ce mai vehiculat ca un potenţial prim-ministru al României. Mai în şoaptă la început, varianta ca preşedintele Consiliului Judeţean Timiş să devină premier a prins tot mai mult contur, fiind vehiculată intens prin cercurile politice de la Bucureşti.

Totuşi, Liviu Dragnea a afirmat că nici unul dintre cei vehiculaţi în ultimele zile (printre care se numără şi Grindeanu) nu vor conduce guvernul în următorii patru ani, însă nimic nu este exclus.

În vârstă de 43 de ani, Sorin Grindeanu a fost viceprimar al Timişoarei, deputat şi ministru pentru societatea informaţională în Guvernul Ponta. El este preşedintele PSD Timiş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “Sorin Grindeanu, posibil premier

  1. hai sa fim seriosi asta e o gogoasa a la ghita viitorul puscarias si rosca stanescu actualul fost puscarias.sa cada bine democratia psd-ista.au grja miticii pe cine sa puna mai ales ca seful oilor psd-iste e un periculos sapator de cursa lunga.

  2. Cine e Grindeanu? Unu care a facut faculta de mate-info la Vest (cea mai slaba facultate de profil), a fost preparator (nu fizic) la Psiho parca … si apoi ca toti baietii „goanga” la DELPACK – hotelul secu … viceprimar sters si ministru la fel de sters … in rest NADA! Avid dupa presa si dupa a iesi cu ceva in evidenta. Dar, oare cu ce?!

Lasă un răspuns