Sorin Grindeanu continuă valul de demiteri şi numiri

grindeanu 10

Premierul Sorin Grindeanu l-a eliberat, marţi, pe Andrei Popescu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) şi l-a numit secretar general al acestei instituţii pe Mircea Popa, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

În prealabil, Grindeanu a eliberat-o din funcţia de secretar general al MTS pe Claudia Georgescu.

De asemenea, prim-ministrul l-a eliberat pe Lucian Constantin Mircescu din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Ovidiu Cristian Iane în funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, potrivit unei decizii publicate, marţi, în Monitorul Oficial.

Totodată, Cristina Andronic a fost numită subsecretar de stat la acelaşi minister.

Premierul Sorin Grindeanu a numit în funcţie, mai mulţi demnitari la Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului şi Ministerul Turismului, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, Adriana Mihaela Udroiu şi Angel Gheorghiu au fost numiţi subsecretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Totodată, au fost numiţi în funcţia de secretar general Daniela Teodoru – la Ministerul Mediului, Marius Iulian Carabulea – Ministerul Turismului şi Ionela Stoian – Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Premierul Grindeanu a numit-o preşedinte la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie pe Gabriela Coman, eliberând-o din funcţie, în prealabil, pe Lidia Manuela Onofrei.

Tot marţi, prim-ministrul l-a eliberat, la cerere, din calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Institutului European din România pe Pavel Năstase.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns