Sorin Grindeanu anunță că s-a îmbolnăvit de Covid-19

Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat într-o postare pe Facebook, vineri, că a fost depistat pozitiv la infectarea cu coronavirus. Fostul premier spune că este vaccinat și că s-a protejat constant dar că „Omicron are propriul «algoritm»”.

El mai spune și că are simptome „suportabile” și că regretă neparticiparea la ședința comună a Guvernului României cu Guvernul Republicii Moldova.

CITEȘTE ȘI: Jandarmii din Timișoara, între suporterii UTA și Dinamo. Momente potențial periculoase

„După o perioadă intensă cu o ușoară stare de disconfort, pe care am pus-o inițial pe seama oboselii, s-a confirmat: sunt Covid pozitiv.

Sunt vaccinat și m-am protejat în mod constant. Omicron are însă propriul «algoritm».

Simptomele sunt suportabile și aștept reîntoarcerea printre colegi. De altfel, regret că nu am participat la Ședința comună a Guvernelor României și Republicii Moldova!

Ratez întâlnirea cu omologul meu Andrei Spînu de la Chișinău și semnarea a două Acorduri Inter-guvernamentale importante pentru infrastructura transfrontalieră a ambelor state.

Să ne revedem sănătoși curând!”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Sorin Grindeanu anunță că s-a îmbolnăvit de Covid-19

 1. Inca o dovada ca ne tineti in stare de alerta deagaeba doar ca sa puteti fura in continure prin licitatii deschise ipocritilor ii curge nasul si lui nenea asta.

 2. Luminita, mie mi-au murit membrii ai familiei de Covid !
  Asa ca taci, si nu vorbi prostii !!
  Ca sa te plimbi tu prin mall si pe unde mai mergi, sa moara oameni .
  Inconstienta crasa.
  Si sunt politicos !!

 3. Draga Marius, esti sigur ca au murit de covid? Sigur nu au fost in situatia in care aveau nevoie de ingrijiri medicale pentru alte boli de care sufereau si nu le-au primit? Mama mea a fost dusa dimineata la spital, avea probleme cu inima. Patru medici au recomandat consultatie la un medic cardiolog iar medicul care s-a ocupat de ea nu a trimis-o(dovada este epicriza), iar seara a murit de infarct. Au declarata-o bolnava de covid. Asa ca, nu mai crede tot ce auzi! Si poti fi politicos in continuare, ca nu te costa mult!

Lasă un răspuns