Sorin Frunzăverde, operat la Timişoara

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, liberalul Sorin Frunzăverde, a fost operat, vineri dimineaţă, la Spitalul Judeţean Timişoara.

„Pacientul suferă de o afecţiune renală. Astăzi a fost programat pentru operaţie. Intervenţia chirurgicală a durat trei ore. Se simte bine după operaţie. Va rămâne internat în spital atât cât este necesar”, ne-a declarat prof. dr. Viorel Bucuraş, şeful Clinicii de Urologie a Spitalului Judeţean, coordonatorul echipei chirurgicale.

Potrivit unor surse din spital, Sorin Frunzăverde ar fi fost diagnosticat cu cancer renal, fiind indicată extirparea rinichiului afectat. Medicii aşteaptă rezultatele examenului histopatologic, care poate confirma sau nu diagnosticul.

Sorin Frunzăverde are 55 de ani. Politicianul a fost ministru în patru guverne (al apelor, pădurilor şi mediului înconjurător 1997 – 1998, al turismului 1998, al apărării 2000 şi 2006 – 2007).

În prezent, liberalul este cercetat de DNA sub acuzaţia de a fi săvârşit infracţiuni în vederea obţinerii de voturi la alegerile din noiembrie 2014.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns