Sorin Cazacu, pe podium la Cupa României de haltere!

Sorin Cazacu 1

Sorin Cazacu s-a clasat pe locul al treilea la Cupa României de haltere, competiţie desfăşurată, la sfârşitul săptămânii trecute, în complexul „Lia Manoliu” din Bucureşti.

Tot atunci şi în acelaşi loc au avut loc şi calificările pentru finala Campionatului Naţional.

Titratul sportiv timişorean s-a clasat pe locul al treilea la total, cu 294 de kilograme, el concurând la categoria celor care cântarul le indică o greutate de peste 105 kilograme.

Cazacu a reuşit 126 de kilograme la stilul smuls, unde a avut două ratări la 131 şi 132 de kilograme, şi 168 de kilograme la aruncat din prima încercare.

Categoria a fost câştigată de stelistul Andrei Roman (313 kg la total), pe locul secund clasându-se constănţeanul Andrei Roşu (298 kg).

„Le mulţumesc domnilor Cosmin Şorban, Eugen Cacherda, antrenorului emerit Gheorghe Biriş, antrenorului Gigi Burgoci şi tuturor celorlalţi care au fost alături de mine în pregătirea pentru această competiţie”, ne-a declarat Sorin Cazacu.

Campionatul Naţional de Haltere va avea loc la Arad la începutul lunii septembrie.

Pentru Cazacu urmează participarea la Campionatul European de Powerlifting, programat să se desfăşoare între 6 şi 12 mai, la Plzen, în Cehia. De la CS Caza Powerlifting Timişoara vor mai concura Alexandru Cazacu şi Laura Bacria.

Apoi, Sorin Cazacu va reprezenta România la europeanul de haltere rezervat categoriei de vârstă masters, ce va avea loc în capitala Ungariei, Budapesta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns