Sondaj: 92% dintre bănățeni fac salata de boeuf cu maioneză de casă, iar 53% o preferă cu carne de pui în loc de vită
Șase din zece români pun mazăre în salata de boeuf și 70% fac salata boeuf cu pui în loc de vită, în timp ce 92% din fac salata boeuf cu maioneză de casă, nu cu maioneză din comerț.
Rezultatele au venit în urma unui sondaj de opinie făcut pe 2874 de români despre salata boeuf.
De asemenea, 71% dintre români mănâncă salata boeuf la cele mai importante 3 sărbători: de Paște, de Crăciun și de Revelion.
Astfel, 64% dintre români pun mazăre în salata boeuf, iar peste 80% în Buvovina, Marmureș și Transilvania, în timp ce în București și Muntenia, majoritatea de peste 51% nu pun mazăre în salata boeuf, potrivit temanananc.ro, publicat de antena3.ro
CITEȘTE ȘI: E nebunie în trafic, la Timișoara! Se circulă bară la bară pe mai multe străzi
Totodată, 70% preferă salata boeuf cu pui și 30% aleg carnea de vită, în Bucovina, peste 90% dintre respondenți gătesc cu pui în loc de vită, în Banat, doar 53% folosesc carne de pui, iar 54% petrec mai puțin de 2 minute pentru ornatul salatei.
În timp ce 33% alocă mai mult de 15 minute, făcând din ornatul salatei boeuf „o operă de artă”.