Soliști consacrați deschid larg poarta Sărbătorilor, într-un spectacol de colinde și cântece bănățene

Soliști consacrați deschid larg poarta Sărbătorilor, într-un spectacol de colinde și cântece bănățene

Cu soliști faimoși, cu colinde și cântece bănățene ce aprind patimi și nostalgii în sufletele iubitorilor de folclor, Ansamblul Profesionist Banatul deschide larg poarta sărbătorilor, la Buziaș.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, în parteneriat cu Asociația ”Mariana Drăghicescu” , organizează spectacolul Sărbătoarea Crăciunului – In memoriam Marioara Murărescu. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură Buziaș, miercuri , 7 decembrie 2022, de la ora 18:00.

Sunt invitați în recital soliști renumiți: Liliana Laichici, Adrian Stanca, Felicia Stoian, Ciprian Roman, Olguța Berbec, Ciprian Pop, Doriana Talpeș, Remus Novac, Constantin Moacă.

Datini și obiceiuri de Crăciun, restaurate cu migală, cântece și jocuri autentice vor fi puse în scenă de Ansamblul Profesionist Banatul, în regia maeștrilor coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu și sub bagheta dirijorală a maestrului Sebastian Roșca.

CITEȘTE ȘI: Într-un palat din Piața Traian, la parter stau specialiștii în reabilitare ai lui Fritz, iar acoperișul și fațada cad în capul trecătorilor (FOTO)

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș este o instituție publică de cultură, finanțată de Consiliul Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Soliști consacrați deschid larg poarta Sărbătorilor, într-un spectacol de colinde și cântece bănățene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *