Solicitare ironică, rezolvare serioasă

dobra sanandrei

În urmă cu două luni, la trecerea de cale ferată de la Sânandrei apărea un mesaj adresat preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, căruia i se transmitea să repare porţiunea care afecat maşinile celar care traversau zona.

Cu îndemnuri „la târnăcop”, limbajul folosit era de o ironie la limită cu obscenul, fiind folosit chiar şi un cuvânt care nu poate fi redat.

CITEȘTE ȘI:Imagini tulburătoare. Un interlop din vestul țării și-a transmis moartea în direct, pe o autostradă din Anglia (video)

Cu toate acestea, Dobra a răspuns pe reţelele de socializare, poate nu atât în mod direct adreasantului, cât pentru a informa în privinţa situaţiei de la Sânandrei.

În esenţă, lucrările erau în grafic şi se estima că, în luna octombrie, trecerea de cale ferată de la Sânandrei va fi remediată.

O precizare a făcut, însă, preşedintele CJT: ar fi apreciat dacă ar fi fost înlocuit acel cuvânt obscen din mesajul adresat.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din vestul țării cere despăgubiri uriaşe statului român pentru că i-a „pus afacerea pe butuci”

Iată că Dobra s-a ţinut cuvânt şi, în termenul anticipat, lucrarea a fost realizată, lucru remarcat şi de şoferul mucalit care a afişat, un nou mesaj.

De remarcat că acesta a receptat mesajul preşedintelui CJT şi nu a mai folosit cuvinte indecente din limbajul „de tărnăcop”, chiar dacă tonul zeflemitor a fost păstrat: „Călin, băiat fin, calea ferată tu o alini! Mulţumim, Călin”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns