Şoferul unui Porsche, implicat într-un accident, îşi caută dreptatea

accident Porsche 1

Șoferul unui Porsche, declarat vinovat de către poliţie pentru un accident care a avut loc joi, pe DN 7, între localitățile Mândruloc și Vladimirescu, din judeţul Arad, își caută dreptatea.

Este vorba despre un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, un Porsche și un Opel înmatriculat în judeţul Gorj, conform newsar.ro.

Șoferul autoturismului marca Porsche susține că a provocat accidentul după ce a fost forțat să iasă de pe șosea. Iată ce scrie acesta pe grupul de Facebook „Radar Arad”:

„Salut, sunt șoferul cu mașina roșie. Am pierdut controlul în urma faptului că două mașini au depășit pe linie continuă și m-au forțat să ies de pe carosabil. Din câte îmi amintesc era un Q7 albastru și un Mercedes Sprinter negru. Dacă e cineva care poate oferi informații vă rog să îmi scrieți. La ora actuală toți cei implicați în accident sunt acasă și în afara oricărui pericol, dar legea mă face vinovat. Evident, doresc ca cei care au provocat accidentul să fie prinși și «recompensați» conform legii”.

Foto: Facebook / Radar Arad


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Şoferul unui Porsche, implicat într-un accident, îşi caută dreptatea

  1. Iesind de pe carosabil in incercarea de a evita pe cei doi care v-au depasit neregulamentar ati facut o greseala.
    Si daca ati sti cine sunt cei doi tot nu-i puteti face vinovati pentru accident pentru simplul motiv ca ei nu sunt implicati, masina lor neavand contact (atingere) cu masina dumneavoastra.
    Ati fi ramas pe pozitie si v-ar fi atins unul dintre autovehicule la revenirea pe banda directiei de deplasare erau indiscutabil implicati.
    Pe alta parte si ei va pot ataca sustinand ca dvs. ati marit viteza de deplasare, adica ati accelerat in momentul in care ei erau incadrati in depasire iar in acest caz vi se poate atribui o parte din vina chiar daca ei au depasit neregulamentar. Fara martori va fi foarte greu sa dovediti ceva. Din pacate… Poate in viitor instalati o camera de bord. (Atentie in unele tari Europene aceste camere sunt interzise si pot atrage amenzi mari!)
    Sper sa reusiti. Bafta!

Lasă un răspuns