Șoferul unei autocisterne, filmat într-o cursă criminală, pe șoseaua Deva- Brad. Video

autocisterna

Cursa criminală făcută de șoferul unei autocisterne pe Drumul Național 76 Deva – Brad a fost înregistrată de camera de bord, de către un alt șofer, iar imaginile publicate de acesta pa pagina sa de Youtube au stârnit indignare.

În film se vede cum șoferul camionului se avântă în mai multe depășiri riscante, în care pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic. Depășește colane de mașini pe linia continuă și chiar peste bordurile mediane care despart sensurile de mers.

„Pe drumurile din România poți muri fără nicio vină din cauza unor specimene de șoferi așa-ziși profesioniști. Un astfel de individ, în data de 24 octombrie 2019, aflat într-un coteț înmatriculat HD 74 CST, a fost foarte aproape să producă un adevărat carnaj pe DN 76. A intrat în mod repetat în depășiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate, după care era cât pe ce să spulbere un bus care circula regulamentar, iar câteva sute de metri mai încolo și un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112, dar, din păcate, pe acel tronson de drum nu există echipaj de la rutieră să verifice dacă cel de la volan era beat sau drogat”, a scris Adrian Gabor, șoferul care a filmat, conform hunedoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Șoferul unei autocisterne, filmat într-o cursă criminală, pe șoseaua Deva- Brad. Video

  1. Asta de pe cisterna, merita sa i se traga un glonte, din spate, intr-o anvelopa si sa se rastoarne, sa moara drakului de cretin!

  2. Cisterna transporta alcool,la Izvorul minunilor.Datorita neetansitatilor au fost ceva scapari de vapori de alcool,soferul se grabea sa reduca pierderile.

Lasă un răspuns