Șoferul care a provocat accidentul soldat cu moartea a doi migranți nu avea permis. Nici mașina nu era a lui

Șoferul care a provocat accidentul soldat cu moartea a doi migranți nu avea permis. Nici mașina nu era a lui

Șoferul care a provocat accidentul de miercuri seara, în care au murit 2 migranți, nu avea permis şi nici mașina nu era a lui, au stabilit poliţiştii în urma audierilor.

Vă reamintim că un apel la 112 a anunţat, miercuri seară, un accident extrem de grav, produs în Iecea Mică. Mai multe echipaje de pompieri, salvare şi poliţie au fost trimise la faţa locului. 12 migranţi, plus şoferul, erau înghesuiţi într-un automobil cu cinci locuri. Maşina s-a răsturnat şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea şoselei.

Conducătorul auto, un tânăr român de 22 de ani, a fugit de la locul accidentului. A fost căutat cu ajutorul unui elicopter, iar poliţiştii au făcut filtre în judeţ. Spre orele dimineţii, principalul suspect s-a predat poliţiei.

Acesta ar fi declarat, în timpul primelor audieri, că s-a speriat când a văzut nenorocirea şi de aceea a fugit. Doi dintre migranţii răniţi şi transportaţi la spital sunt în stare gravă, conform observatornews.ro.

Polițiștii au aflat că tânărul, de loc din judeţul din Neamț, nu avea permis de conducere. Este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culmă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie și conducere fără permis. Mașina nu îi aparține, iar acum oamenii legii încearcă să afle dacă proprietarul vehiculului este sau nu implicat în traficul cu migranți.

Foto: ISU Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns