Șoferiță aflată sub influența drogurilor, depistată în trafic de polițiștii timișeni

Recomandări preventive pentru un trafic rutier în siguranță

Șoferiță aflată sub influența drogurilor, depistată în trafic de polițiștii timișeni

O femeie în vârstă de 31 de ani, a fost depistată în trafic, sâmbătă, 4 noiembrie, pe strada Gheorghe Doja, din Lugoj, aflată la volanul unui autoturism, polițiștii constatând că șoferița ar fi consumat droguri.

”În urma testării cu aparatul din dotare a conducătoarei auto, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, femeia fiind condusă la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Timș.

CITEȘTE ȘI: Performanță uluitoare! Alessia Pop, de la CS Giroc-Chișoda, s-a calificat la Campionatul Mondial U20 Lima și Cupa Mondială U20 Antalya

De asemenea, în urma efectuării controlului autovehiculului ar fi fost găsită cantitatea de 800 de țigarete, produse accizabile, deținute în afara antrepozitului fiscal.

Întreaga cantitate de 800 de țigarete a fost ridicată de polițiști, în vederea indisponibilizării, iar persoana a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 20 000 lei, conform Legii 227/2015, privind Codul fiscal.

Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *