Şoferi drogaţi sau beţi, prinşi de poliţie în Timişoara, Giroc, Peciu Nou, Jimbolia şi Sânmihaiu Român

Şoferi drogaţi sau beţi, prinşi de poliţie în Timişoara, Giroc, Peciu Nou, Jimbolia şi Sânmihaiu Român

Şoferi drogaţi sau beţi, prinşi de poliţie în Timişoara, Giroc, Peciu Nou, Jimbolia şi Sânmihaiu Român

Polițiștii timișeni continuă activitățile pentru prevenirea și combaterea fenomenului consumului de alcool sau droguri la volan, pentru asigurarea unui climat rutier în siguranță și prevenirea accidentelor de circulație. Astfel, în perioada 24 – 27.06.2022, polițiștii timișeni au depistat în județ mai mulți bărbați bănuiți de conducere sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive.

În data de 26 iunie a.c., în jurul orei 03:40, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliție Rurală Peciu Nou au oprit pentru control în localitatea Sânmihaiu Român din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul este neînmatriculat. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

În data de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat în localitatea Sânmihaiu Român, din județul Timiș, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 25, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, în cursul aceleeași zile, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat în localitatea Săcălaz, din județul Timiș, un bărbat de 37 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul Drugtest, a reieșit că bărbații ar fi consumat substanțe
psihoactive (canabis și cocaină), aceștia fiind conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În data de 26 iunie a.c., în jurul orei 20:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat în localitatea Giroc un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care ar fi condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului”.

În data de 26 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliție Urbană Timișoara au oprit pentru control pe strada Ovidiu Cotruș din municipiul Timișoara, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

În data de 27 iunie a.c., în jurul orei 00:42, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jimbolia au depistat pe DN 59A un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care ar fi condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns