Șofer român de TIR ucis în Germania chiar de mașina poliției

polizei

Un accident tragic a avut loc recent, pe A73 din Germania, între localităţile Untersiemau și Ebersdorf.

Un şofer de tir în vârstă de 41 de ani a murit sub privirile poliţiştilor care voiau să-l sancţioneze pentru un mic incident rutier.

Românul coborâse din cabină şi se deplasa spre echipajul de poliţie când a fost lovit puternic de un autovehicul care circula cu viteză.

Românul a fost implicat într-o tamponare uşoară cu o maşină condusă de o tânără, în jurul orei 14:40, camionul său fiind acroşat de şoferiţă, a transmis  observator.tv care citează publicația germană merkur.de.

Cele două vehicule au tras pe dreapta, pe banda de urgenţă, şoferul român şi femeia s-au dat jos şi au sunat la poliţie.

O patrulă a poliției a sosit la locul accidentului la scurt timp după aceea și a asigurat perimetrul în care erau oprite autovehiculele. În timp ce ofițerii se ocupau încă de accident şi luau declaraţii românului şi şoferiţei, o altă mașină a lovit în plin autoturismul poliţiei şi l-a proiectat direct în şoferul român.

Acesta, în vârstă de 41 de ani, a murit pe loc. A fost grav rănită şi şoferiţa autoturismului care lovise camionul românului, în vreme ce şoferul care a intrat în maşina poliţiei, 33 de ani, care conducea un Audi, a scăpat nevătămat.

Poliţia germană a anunţat că a declanşat o anchetă şi urmează să se stabilească exact circumstanţele în care şoferul de Audi nu a putut frâna şi a intrat cu viteză în zona semnalizată de poliţie.

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Șofer român de TIR ucis în Germania chiar de mașina poliției

 1. Articol redactat completat aiurea in stilul pur al presei care se contrazice la distanta de doua paragrafe! Mai intai se afirma ca: ……Românul se deplasa spre echipajul de poliţie când a fost lovit puternic de un autovehicul care circula cu viteză. Mai apoi redactorul precizeaza: …o altă mașină a lovit în plin autoturismul poliţiei şi l-a proiectat direct în şoferul român.
  Prima varianta, masina il loveste direct pe soferul camionului, varianta a doua, masina politiei lovita de cretinul neamt este proiectata in soferul roman.
  Doua variante total diferite! Ziaristica de … maidan

 2. „Un şofer de tir în vârstă de 41 de ani a murit sub privirile poliţiştilor care voiau să-l sancţioneze pentru un mic incident rutier.”
  De unde sti ? Ti-au spus tie politistii ca soferul roman este vinovat ?
  „Românul a fost implicat într-o tamponare uşoară cu o maşină condusă de o tânără, în jurul orei 14:40, camionul său fiind acroşat de şoferiţă”
  „A fost grav rănită şi şoferiţa autoturismului care lovise camionul românului,”
  TIR-ul mergea pe banda a I-a, autoturismul pe banda a II-a si a acrosat camionul ?
  TIR-ul a intrat pe banda a II-a fara sa se asigure si sa semnalizeze ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *