Șofer român de TIR ucis în Germania chiar de mașina poliției

Un accident tragic a avut loc recent, pe A73 din Germania, între localităţile Untersiemau și Ebersdorf.

Un şofer de tir în vârstă de 41 de ani a murit sub privirile poliţiştilor care voiau să-l sancţioneze pentru un mic incident rutier.

Românul coborâse din cabină şi se deplasa spre echipajul de poliţie când a fost lovit puternic de un autovehicul care circula cu viteză.

Românul a fost implicat într-o tamponare uşoară cu o maşină condusă de o tânără, în jurul orei 14:40, camionul său fiind acroşat de şoferiţă, a transmis  observator.tv care citează publicația germană merkur.de.

Cele două vehicule au tras pe dreapta, pe banda de urgenţă, şoferul român şi femeia s-au dat jos şi au sunat la poliţie.

O patrulă a poliției a sosit la locul accidentului la scurt timp după aceea și a asigurat perimetrul în care erau oprite autovehiculele. În timp ce ofițerii se ocupau încă de accident şi luau declaraţii românului şi şoferiţei, o altă mașină a lovit în plin autoturismul poliţiei şi l-a proiectat direct în şoferul român.

Acesta, în vârstă de 41 de ani, a murit pe loc. A fost grav rănită şi şoferiţa autoturismului care lovise camionul românului, în vreme ce şoferul care a intrat în maşina poliţiei, 33 de ani, care conducea un Audi, a scăpat nevătămat.

Poliţia germană a anunţat că a declanşat o anchetă şi urmează să se stabilească exact circumstanţele în care şoferul de Audi nu a putut frâna şi a intrat cu viteză în zona semnalizată de poliţie.

radioresita.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Șofer român de TIR ucis în Germania chiar de mașina poliției

 1. „Un şofer de tir în vârstă de 41 de ani a murit sub privirile poliţiştilor care voiau să-l sancţioneze pentru un mic incident rutier.”
  De unde sti ? Ti-au spus tie politistii ca soferul roman este vinovat ?
  „Românul a fost implicat într-o tamponare uşoară cu o maşină condusă de o tânără, în jurul orei 14:40, camionul său fiind acroşat de şoferiţă”
  „A fost grav rănită şi şoferiţa autoturismului care lovise camionul românului,”
  TIR-ul mergea pe banda a I-a, autoturismul pe banda a II-a si a acrosat camionul ?
  TIR-ul a intrat pe banda a II-a fara sa se asigure si sa semnalizeze ?

 2. Articol redactat completat aiurea in stilul pur al presei care se contrazice la distanta de doua paragrafe! Mai intai se afirma ca: ……Românul se deplasa spre echipajul de poliţie când a fost lovit puternic de un autovehicul care circula cu viteză. Mai apoi redactorul precizeaza: …o altă mașină a lovit în plin autoturismul poliţiei şi l-a proiectat direct în şoferul român.
  Prima varianta, masina il loveste direct pe soferul camionului, varianta a doua, masina politiei lovita de cretinul neamt este proiectata in soferul roman.
  Doua variante total diferite! Ziaristica de … maidan

Lasă un răspuns