Şofer RATT prins băut la volan

Un şofer RATT a fost prins băut la volan, în cadrul unei razii organizate, vineri, de poliţiştii din Timiş.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, avea 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost sancţionat contravenţional cu 1.115 lei, fiindu-i, totodată, reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Şoferul se afla la volanul unui autobuz pe strada Polonă.

Reprezentanţii RATT spun că vor lua măsuri în această privinţă.

„El va fi prezentat comisiei de disciplină şi, ţinând cont că are permisul suspendat pe o perioadă destul de lungă, s-ar putea să i se desfacă şi contractul de muncă”, a declarat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al regiei de transport.

Ieri, efective importante de poliţişti au verificat respectarea legislației în domeniul transportului public de persoane.

În cadrul acţiunii au fost verificate 196 de autovehicule, fiind aplicate două sancţiuni contravenţionale, două dintre acestea pentru consum de alcool la volan.

De asemenea, au fost reţinute două permise de conducere, poliţiştii timişeni realizând 162 de testări cu aparatul etilotest.

Prin acestea acţiuni se doreşte reducerea numărului de accidente în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane prin curse regulate și ocazionale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns