Şofer prins pe Autostrada Soarelui ţinându-şi copilul în portbagaj

Toate drumurile duc spre mare, iar poliţiştii nu vor să rateze cele mai tari petreceri. Au apărut astăzi în calea turiştilor, pe Autostrada Soarelui. Zeci de agenţi de la Rutieră, dar şi mascaţi au primit misiuni speciale. Şoferii sunt vânaţi cu radarul, verificaţi cu teste antidrog şi controlaţi chiar şi în portbagaj. Au fost surprinşi să descopere un transport cu totul special.

Unul dintre şoferi ţinea un copil în portbagaj. Şoferul care îşi ţinea copilul în portbagaj, amendat cu 900 de lei
E o situaţie mai puţin obişnuită şi pentru poliţişti. Copilul nu pare să aibă mai mult de 10 ani. Călătorea în portbagaj din plăcere, este argumentul adulţilor.

Deşi în maşină pare că mai sunt locuri libere, mama spune că a cedat în faţa rugăminţilor fiului ei. În ciuda pericolului. La un impact, băiatul ar fi putut fi rănit.  Familia a fost amendată cu aproape 900 de lei, pentru că pasagerul a fost transportat neregulamentar.

CITEȘTE ȘI: Mănăstire cuprinsă de flăcări! Așezământul este monument istoric

La scurt timp, un alt şofer s-a ales cu dosar penal pentru că nu avea permis, ci doar o hotărâre judecătorească.

O tânără care gonea spre mare a primit şi ea o veste proastă de la poliţişti. A rămas fără permis. Fata conducea cu 201 kilometri pe oră într-o zonă unde limita era de 130 de kilometri pe oră.

În cel mai aglomerat weekend de până acum, poliţiştii au ieşit la vânătoare. Chiar şi mascaţii au fost mobilizaţi, pentru misiuni speciale. Şoferii sunt opriţi şi pentru teste antidrog. Unul dintre teste a ieşit negativ, iar tânărul şi-a continuat drumul spre mare. Un elicopter îi ajută pe poliţişti în misiunea lor.

Citește mai multe AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Şofer prins pe Autostrada Soarelui ţinându-şi copilul în portbagaj

  1. Sigur ca-si duceau copilul in portbagaj, doar nu era sa-l lege cu lantul dupa masina, un copil nu poate alerga asa de repede mult timp!

Lasă un răspuns