Șoc la Primăria Timișoara: Rodica Aurelian, debarcată de la șefia Resurselor umane!

Șoc la Primăria Timișoara: Rodica Aurelian, debarcată de la șefia Resurselor umane!

După 15 ani de la instalarea ilegală în funcția de șefă a Serviciului Resurse Umane al Primăriei Timișoara, Rodica Aurelian este obligată să părăsească acest post.

Printr-o decizie a primarului Dominic Fritz, funcționara cu apartament în Tenerife a fost mutată, temporar, începând din 7 iunie, la conducerea Serviciului Relaționare Directă cu Cetățenii.

În locul său, tot cu titlu de interimat, primarul Fritz l-a numit ca șef la Resurse umane pe Claudiu Andraș.

Șoc la Primăria Timișoara: Rodica Aurelian, debarcată de la șefia Resurselor umane!

Fost funcționar la Resurse umane, Andraș fusese desemnat, la începutul acestui an, de către Dominic Fritz să preia, cu caracter temporar, conducerea Biroului Salubrizare.

Promovările succesive și numirile repetate în comisiile de soluționare a contestațiilor la concursurile organizate de municipalitate sunt indicii ale faptului că Andraș a intrat în grațiile primarului Fritz.

Mai multe despre funcţionara cu apartament în Tenerife CITIŢI AICI!

 

1 Comments
mishu 8 iunie 2021
Domnul Brindescu, pentru prima dată nu sînt de acord cu dumneavoastră ! Șocul e generat de faptul că matracuca asta, la cîte porcării a făcut, mai e în primărie și încă pe un post de pe care își poate bate joc de noi în continuare, ăsta e șocul. Normal ar fi fost ca personajul să fie expulzat din primărie și să primească interdicția de a se mai apropia vreodată la mai puțin de 500 de metri de primărie, deși cred că era chiar mai bine să o expulzeze în Tenerife sau, și mai bine, pentru astfel de personaje există o stațiune balneo educativă pe str. Popa Șapcă ! Acolo e locul ei dar ce să aștepți de la Donimic Șpritz sau de la justiția Timișeană !