SMS-ul primit vineri noaptea de toţi parlamentarii PSD de la Dragnea

Parlamentarii PSD au fost convocaţi prin SMS la şedinţa de duminică a Parlamentului, decisă de social-democraţi pentru citirea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Toți parlamentarii PSD au fost alertați de un SMS venit vineri aproape de mierzul nopții! Ei au fost anunţaţi de liderii de grup că prezenţa la Parlament duminică este „obligatorie”. După plenul reunit ar urma să aibă loc o şedinţă lărgită a PSD.

„Dragi colegi, vă rog mult să ne mobilizăm şi DUMINICĂ (18 iunie), ora 15.00 să facem cu toţii un efort şi să ne întâlnim în şedinţa de grup de la CDEP, pentru semnarea moţiunii de cenzură! Va urma BPR la ora 16.00 iar la ora 16.30 vom avea plen reunit, în cadrul căruia se va citi textul moţiunii. La final vom avea o întâlnire comună – parlamentari şi preşedinţi de organizaţii judeţene, într-o locaţie ce urmează a fi comunicată ulterior. Prezenţa obligatorie!”, se arată în mesajul transmis parlamentarilor, obţinut de News.ro.

PSD vrea ca moţiunea de cenzură să fie citită în plenul reunit al Parlamentului duminică, urmând să fie convocat un plen reunit al celor două Camere, a anunţat senatorul PSD Mihai Fifor.

Sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “SMS-ul primit vineri noaptea de toţi parlamentarii PSD de la Dragnea

  1. Comunism pe fata!Aviz parlamentarilor Psd :Sa stiti ca noi alegatorii de rand v-am votat si v-am dat posibilitatea de a fii reprezentantii nostri in parlament si nu Dragnea si trupa lui!Dar nu conteaza ca peste 3 ani ve-ti venii sa ne cere-ti votul si apoi va vom aduce aminte!

Lasă un răspuns