Situație tensionată în vestul țării: doi oameni amenință că se aruncă de pe o clădire. Video

cladire

Din primele date se pare că cei doi au fost angajați, dar au fost concediati. Asadar motivul pentru care au recurs la acest gest extrem ar fi abuzurile la care ar fi fost supuși din punct de vedere profesional.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit: trei oameni din Timișoara, printre care un tânăr de 16 ani, au murit pe o șosea din Olt

Mai multe echipe e pompieri, dar și un negociator au ajuns fața locului. Negociatorul încearcă sa ajungă la o întelegere cu cei doi oameni, astfel încât aceștia să coboare în siguranță de pe clădire. Pompierii au extins una dintre scările din dotarea autoutilitarei pentru ca fie oamenii sa poata să coboare pe ea, fie ca negociatorul să poată urca la ei și să discute mai de arpoape cu cei doi. Se pune problema instalatii unei perne de aer, pentru siguranța bărbaților aflați pe clădire.

Vezi video AICI 

UPDATE: Cei sunt în siguranță. Conform IPJ Hunedoara: „Politia Municipiului Petroșani a fost sesizata despre faptul ca doi angajati ai unei societati din municipiu au urcat pe acoperișul clădirii in care lucrează (de două etaje, din Petroșani), ca formă de protest, ca urmare a unor neînțelegeri cu conducerea societății. La fata locului s-au deplasat polițisti, jandarmi, reprezentanți ISU Hunedoara, dar si un procuror si reprezentanti DSP si ITM. In urma discutiilor, in urma cu putin timp, cei doi au coborat de pe acoperis”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *