Situație critică la spital. Politicienii s-au băgat în rahat

alde caransebes

ALDE Caraş-Severin a reuşit să dea o lovitură de imagine cu efect de bumerang. Trei băieţi vânjoşi, unşi cu toate alifiile în domeniu de canalizare, s-au deplasat la spitalul din Caransebeş, pentru a desfunda… wc-ul unui salon!

Intervenţia s-a realizat în urma unei sesizări venite de la un pacient, care nu putea folosi toaleta! Cum, pesemne, personalul spitalului era prins cu alte treburi, s-au găsit băieţii de la ALDE să facă pe instalatorii şi chiar să se mândrească cu fapta lor.

De fapt, ei au reuşit să facă ceva ce personalul autorizat nu a reuşit, deşi pacienţii aveau aşteptări clare. Situaţia seamănă izbitor cu cea declanşată de omul de afaceri moldovean care a construit un metru de autostradă, ca să dea un exemplu autorităţilor.

Iată însă că fapta are adepţi şi ne arată cât de departe se poate ajunge atunci când un semnal de alarmă este supradimensionat: şî alţii pot să facă de capul lor ceea ce nu e în stare aparatul de specialitate al statului.

E drept, exemplul cu autostrada a fost aplicat, acum, la o dimensiune mai redusă, însă e doar un experiment care ar putea continua.

Pe viitor, poate băieţii de la ALDE vin să pună perfuzii, în semn de protest faţă de indolenţa asistentelor.

Pot experimenta chiar şi unele intervenţii chirurgicale, tot ca o formă de protest faţă de medicii care nu te operează fără să dai şpagă.

Apoi, voluntarii de la canalizare se pot fotografia cu bisturiile în mâini, cu textul „Şî noi putem!”.

Dezastru, haos şi debandadă, asta ne paşte dacă maximizăm unele semnale de alarmă care sunt bune doar ca să ne avertizeze, dar nimic mai mult.

Altfel, ajungem cu toţii, şî voi, şî noi, şi ei, şi ele, la spitalul din Caransebş, pe mâinilor băieţilor de la canalizare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Situație critică la spital. Politicienii s-au băgat în rahat

Lasă un răspuns