Situație critică în învățământul timișean din cauza noului coronavirus

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus depistate printre cadrele didactice și elevii din învățământul preuniversitar timișean crește de la o zi la alta.

CITEȘTE ȘI: Se întâmplă în Banat: după aproape o săptămână de la deraierea unui tren, traficul feroviar nu a fost încă deblocat

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, 132 de elevi și 62 de cadre didactice se află în carantină sau în izolare (trei dintre acestea și alte trei din personalul didactic auxiliar fiind internate în spital).

Totodată, datele recente în ceea ce-i privește pe cei doi elevi ai Liceului Teoretic Nikolaus Lenau din Timișoara indică faptul că aceștia au fost și ei depistați pozitiv, după ce, cu o zi înainte, Elena Wolf, directoarea unității de învățământ, fusese informată că cei doi copii nu au fost infectați.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Situație critică în învățământul timișean din cauza noului coronavirus

  1. Lasati ca trece cu o tura de alegeri,antidotul ideal,un scrutin electoral e tot ce poate distruge Covidul…Deja suntem unici in lume cu tot felul de masuri unicat…taieri si supraimpozitari de pensii,plafonarea si neactualizarea doar a unor pensii,etc,asa ca ce mai conteaza cum luptam cu pandemia?

Lasă un răspuns