Site-ul Înaltei Curți a căzut, după ce în presă au apărut informaţii privind condamnarea solistei Stana Izbaşa

stana izbasa 1

După ce în presă au apărut informații cu privire la condamnarea penală a solistei de muzică populară Stana Izbașa, site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție – instanța finală care a soluționat cauza – a… căzut.

Din motive necunoscute încă, pagina de internet a instituției nu mai poate fi accesată. Nu este prima dată când instituția se confruntă cu această problemă, coincidență sau nu, incidentele de acest gen survenind mai mereu după câte o condamnare a unei persoane mediatizate.

Pentru cei care nu sunt la curent cu procesul penal al cunoscutei artiste bănățene, le prezentăm câteva informații succinte. În urmă cu 14 ani, un grup de șase persoane, între care și interpreta de cântece populare, a fost trimis în judecată de Parchetul Național Anticorupție – Timișoara (în prezent, DNA) pentru infracțiuni de natură economică.

Stana Izbașa a fost acuzată că a dat 3.500 de dolari mită la conducerea Facultății de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret Băile Herculane pentru a obține diploma de absolvire a instituției respective, pentru că, potrivit unor informații de la acea dată, nu ar fi frecventat nici cursurile facultății și nu s-ar fi prezentat nici la examene.

Procesul s-a întins pe parcursul mai multor ani, perioadă în care dosarul a trecut pe la toate instanțele competente. Ultima condamnare oficială a solistei a fost de doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Site-ul Înaltei Curți a căzut, după ce în presă au apărut informaţii privind condamnarea solistei Stana Izbaşa

    1. Mizerie.TU chiar stii ce spui?Fapta DEOSEBIT de GRAVA…Este ,este DEOSEBIT DE GRAVA. Oare ghicesti DE CE? Cel mai GRAV este ca SUNT OAMENI CARE INCA GANDESC CA TINE Aici e …MIZERIA

  1. Tocmai, cumpararea unei diplome este o fapta deosebit de grava. Evident, cantacioasa asta e o masina de facut bani fara vreo legatura cu scoala sau educatia in general

  2. Dar diplomele le-o fi anulat cineva sau rămînem cu o turmă de juriști de calitate mai proastă decît cei de la Spiru Haret și care mîine, poimîine vor vrea și pensii speciale !

  3. Asta este hotie pe fata. Cantareata banateana PENALA . Rusine sa nu mai aud de ea…… Herculane are facultate ? Parca erau bai acolo pentru bolnavi ? Trebuie desfiintate asemenea istitutii de invatamant private care vand diplome de studii superioare ca la piata. Rusine…

Lasă un răspuns