Sinucidere în vestul țării. Un bărbat s-a aruncat în Mureș

sinucidere pecica

Un eveniment nefericit a fost semnalat sâmbătă în zona Pecica. Un bărbat a fost găsit decedat după ce s-ar fi aruncat în Mureș de pe podul care face legătura între Pecica și Sânpetru German. Trupul său a fost descoperit pe malul apei de către un cuplu care trecea pe acolo. A fost dată alarma la numărul unic de urgență 112, iar în scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, reprezentanți ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica și polițiști. Din nefericire, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Planul său de a-și încheia socotelile cu viața s-a încheiat cu succes.

Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul.

UPDATE1. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul decedat este nimeni altul decât Dan Ristin, din Felnac, președinte al Clubului de fotbal de Liga IV, Victoria Felnac. Avea 47 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Familiei nu îi vine deloc să creadă că acesta s-a sinucis. Mai degrabă ia în calcul „alte variante”, deși susține că bărbatul nu avea conflicte cu nimeni. Dar nici gânduri sinucigașe nu avea, spun apropiații.

Soția sa a vorbit pentru ultima oară cu el vineri, după ora 14. Nu a putut fi contactat mai târziu pe niciunul din telefoanele sale. Seara, la ora 23, Dan Ristin a fost dat dispărut la poliție. A fost găsit mort a doua zi, pe malul Mureșului, lângă podul dintre Pecica și Sânpetru German. S-a presupus că s-a sinucis aruncându-se de pe pod. Apropiații refuză să creadă așa ceva, lăsând să se înțeleagă fie că ar fi fost aruncat de către altcineva, fie… omorât înainte. „A fost dus la Medicină Legală. Așteptăm rezultatul autopsiei” – ne-au transmis rudele.

UPDATE2. Inspectoratul de Poliție Județean Arad a confirmat, pentru Jurnal arădean/ Aradon, identitatea bărbatului găsit decedat – Dan Traian Ristin, din Felnac – și faptul că acesta figura ca dispărut din 25 octombrie 2019. „S-au efectuat cercetări la fața locului, iar în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor decesului” – ne-au transmis reprezentanții IPJ Arad.

 

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns