Şi totuşi, Timişul are nevoie de forţă de muncă

munca

Pandemia coronavirusului a creat o adevărată isterie legată de criza economică în care se va intra şi şomajul ridicat la care se va ajunge. Se vehiculează că îşi vor pierde locurile de muncă circa un milon de oameni, având în vedere că multe firme se vor închide. Şi totuşi, lucrurile nu par a fi atât de dramatice.

CITEȘTE ȘI: Român găsit mort în casă, în Italia, cadavrul ridicat cu măsuri stricte contra coronavirusului

În judeţul Timiş, există multe lucrări pentru care există finanţare prin proiecte europene, dar nici o firmă nu se prezintă la licitaţii!  Iată ce spune Raul Cozarov, primarul oraşului Gătaia: „Avem şapte lucrări, dintre care patru sunt cu fonduri europne, dar nu vine nici o firmă la licitaţii. Suntem nevoit să tot reluăm procedurile, pentru că altă soluţie nu există. Nu suntem noi, cei din Gătaia, în situaţia asta. Am vorbit şi cu alţi colegi primari din judeţ şi ei spun la fel, că nu găsesc societăţi care să vină la licitaţii. Nu îmi explic clar care este motivul, dar probabil că e vorba de criza de forţă de muncă. Poate, acum, că s-au întors mulţi din străinătate, se va mai acoperi deficitul existent, numai să şi vrea să muncească. Să trecem peste criza asta şi vom vedea”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Şi totuşi, Timişul are nevoie de forţă de muncă

  1. Numai inepții spun acesti primari , ei se pricep la orice , inclusiv la afaceri , daca sint asa de buni la afaceri , sa nu mai stea pe,banii statului , si cu pensii speciale si sa apuce de afaceri , sa vada cum se cîștigă banul , cît despre ce va fi , nu știe încă nimeni amploarea fenomenului , nici pe plan medical , nici pe plan economic , dar în ambele variante , ce va veni va fi de la foarte rau în jos , cifra menționată este foarte reală , sa se astepte domnii primari la zero bani de la buget , sa înceapă grabnic scăderea salariilor si reducerea de personal pînă la minim minimorum , pentru ca nu vor avea încotro, bine , ei inca cred ca totul ,,e este bune,, , le spun eu acum , nimic nu este bine , este cît se poate de rau iar traiul ,, pe vatrai ,, acel dolce farniente bugetar s a terminat , cît de curînd vor coborî capul din nori si vor ajunge cu picioarele pe pămînt,sun la urez multe ,, succesuri ,, , nu numai celor amintiți în articol , ci la toți.

Lasă un răspuns