Şi în Timiş există Cartierul Primăverii! Este un câmp… cu case

cartprim

Cu 500 de locuri de casă, Cartierul Primăverii din Giarmata se conturează tot mai mult printre bălăriile de la maginea șoselei la ieșirea spre Pișchia.

În afara unor drumuri pietruite, aici nu există nici un fel de utilități.

De aceea, nu este nici un secret pentru nimeni că investitorii din această zonă rezidențială vizitează des primăria pentru a afla când situația actuală se va schimba.

Virgil Bunescu, primarul comunei, a declarat că pentru introducerea utilităților și realizarea infrastructurii stradale este nevoie de 10 milioane de euro.

Trei sferturi din această finanțare este asigurată, dar proiectele încă nu au demarat, procedurile fiind de durată.

Astfel, unitatea administrativă are contracte în valoare de 2,5 milioane de euro pentru apă și canalizare, de trei milioane de lei pentru rețeaua de alimentare cu curent electric și de un milion de euro pentru cea de gaze naturale.

Bunescu spune despre Cartierul Primăverii că acesta este ca mărime cât o comună măricică.

În privința timpului pe care îl au de așteptat cei care și-au investit economiile sau creditele luate de la bănci într-o locuință nouă, edilul nu a avansat nici o estimare, dar a spus că dacă lucrurile se vor derula fără poticneli, unele se vor putea materializa într-un an sau doi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Şi în Timiş există Cartierul Primăverii! Este un câmp… cu case

  1. Asta face parte din asa zis-ul TUN IMOBILIAR,descris in Banatul azi?Tare de tot…Cam cat e pretul pe mp in acest camp,cu case si cat ar trebui sa fie,ca sa nu se considere un…tun?Inutil de precizat ca tunul de care se vorbeste e bazat pe o lege,articolul e bazat pe…vorbe si parerea autorului….PS.Poate aici se publica comentariile,ca in celalalt ziar,pas…nu se aproba

  2. Și din tunul imobiliar de la Giroc , adică CARTIERELE STĂPÂNULUI PARCELELOR , florile , planete , zefirele , adică sunt adânci chestiile pe tarlaua ionelului PÂÂSS aici chiar e interzis să spui despre cia Mielu după dezvăluirile pisoiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *