Și abia plecă bătrânul. Ce mai freamăt, ce mai Buciu!

E deranj mare în PNL Timiș după ce noul primar al municipiului Lugoj a avut o ieșire publică în care a lansat numeroase acuzații asupra conducerii actuale a filialei. Claudiu Buciu este nemulțumit că persoana pe care o susținea nu a mai prins un loc pentru listele parlamentare, motiv pentru care și-a vărsat năduful pe colegii din partid.

Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș, spune că, de fapt, Buciu este marioneta lui Alin Popoviciu, care ar fi nemulțumit că a fost sărit din schemă la listele parlamentare și,  mai mult, este pe cale de a fi exclus din partid.

”Vorbele lui Claudiu Buciu m-au mâhnit profund, pentru că el lansează niște pseudoacuzații care aruncă o aură de ilegalitate asupra colegilor. Claudiu Buciu a încercat să șantajeze, dar eu nu pun botul. Nu sunt de acord cu astfel de refulări. El este revoltat că nu a ajuns omul lui pe liste, dar nici nu a venit să-i susțină candidatura”, a declarat Alin Nica.

Liderul PNL Timiș a precizat că Buciu a rămas tributar modului din trecut în care s-au întocmit lisetele în PNL, în care locurile eligibile erau stabilite doar așa cum dorea liderul partidului, nu în mod democratic.

”Eu vreau să fie o competiție reală, cinstită. Oamenii valoroși sunt deranjați atunci când nu avem o astfel de competiție”, a precizat Nica.

Nu sunt excluse nici alte poziționări pe această temă. Dacă primarul Buciu este marioneta lui Alin Popoviciu, iar acesta din urmă a fost mâna dreaptă a lui Nicolae Robu, este posibil să avem și o reacție  a fostului primar al Timișoarei, intrat acum în echipa seniorilor liberali.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
ani 17 octombrie 2020
Avem ce-am votat si scuza ca nu avem pe cine vota. Sper insa ca astia alte Nica sa nu creada ca au ceva merite speciale si sa faca si ei ceva chiar daca nu avem mari asteptari
nu-i bai 17 octombrie 2020
"eu nu pun botul", alinutz, nu esti la vocea Romaniei, ai ajuns la oras, upgrade la setarile din fabrica
ghiocel trandafir poanta 17 octombrie 2020
băi nica ce competitie cu alina gorghiu cap de listă autoarea legii care apără coruptii . esti si tu un lingău poate mai decăt grindeanu.să-ti fie rusine că ne-ai mintit .cu alin gorghiu si ce stiu pe unde predoiu nu mai are pnl votul meu. să vă ia dracu nu santeti mai buni decît psd-ul.