Și-a rezervat parcarea în centrul Timișoarei cu… saci de moloz!

Locuiesc în centrul orașului, dar au maniere de… peșteră. Poliția locală din Timișoara a fost sesizată de faptul că unele persoane au amplasat saci cu moloz pe bulevardul C.D. Loga, în dreptul imobilului cu nr. 40, pentru a-și rezerva… locuri de parcare.

Ajungând la fața locului, oamenii legii au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care avea astfel de preocupări și l-au sancționat cu 1.500 de lei.

Reprezentanții poliției locale spun că acesta nu este singurul caz de acest gen.

În ultimele săptămâni au fost aplicate opt sancțiuni celor care și-au rezervat locuri de parcare cu diverse obiecte cum ar fi scaune, lăzi, saci, alte obiecte de mobilier, în zone precum Calea Martirilor, strada Aurelianus, Calea Șagului, Aleea FC Ripensia, Sfântul Ioan, Pictor Zaicu, Liviu Rebreanu, Proclamația de la Timișoara, încălcând, astfel HCL 371/2007.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Și-a rezervat parcarea în centrul Timișoarei cu… saci de moloz!

  1. Nu cred ca e vorba despre „rezervare de locuri de parcare”!
    Din cauza incompetentei Primariei si a politiei locale cei care locuiesc in zonele aglomerate si platesc taxe- si deci autoturismele lor au ‘garajul” la numerele respective- pur si simplu NU au unde sa-si lase masina pentru ca tot felul de neaveniti, de prin toate colturile tarii, care nu platesc taxe in Timisoara vor musai cu masina in centru!

    Cred ca de bun simt ar fi ca Primaria sa reglementeze dreptul prioritar al locatarilor iar accesul neriveranilor in zonele extrem de aglomerate restrictionat!

Lasă un răspuns