Și-a omorât fratele cu o ploaie de lovituri date cu pumnii, picioarele și un par

Accident de muncă mortal în vestul ţării

Și-a omorât fratele cu o ploaie de lovituri date cu pumnii, picioarele și un par.

Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă de duminică, în localitatea Neudorf, județul Arad, în casa în care locuiau împreună cei doi frați. Divergențele între ei au pornit pe fondul consumului de alcool și s-au sfârșit tragic. Potrivit informațiilor pe care le deținem, motivul pentru care s-a ajuns la această faptă este moștenirea pe care aveau să o împartă, conform specialarad.ro.

Criminalul, în vârstă de 46 de ani, a tăbărât pe fratele său, în vârstă de 39 de ani, cu pumnii și picioarele, iar mai apoi a folosit un par pentru a-l lovi până când acesta și-a dat ultima ultima suflare. Autorul omorului ar fi recunoscut și ar fi declarat că nu regretă fapta.

Omorul a fost sesizat la 112 de către un vecin, care a sunat și a reclamat faptul că între cei doi frați are loc o ceartă. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ancheta fiind efectuată de aceștia împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Cel care a comis crima, bărbatul în vârstă de 46 de ani, a fost condus la audieri, dispunându-se, totodată, reținerea pentru 24 de ore. Este acuzat de omor și violență în familie.

CITEȘTE ȘI: Fostul pugilist Rudel Obreja a murit la vârsta de 57 de ani

Cei doi frați nu aveau locuri de muncă, se certau des și erau cunoscuți de vecini ca fiind consumatori de alcool, conform sursei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *