Sfârşit şi început de an la Domul romano-catolic

domul catolic 1

Duminică, 31 decembrie, în ultima zi a anului civil, la Domul romano-catolic din Piaţa Unirii vor avea loc, la ora 18, o Devoţiune de mulţumire şi un Te Deum, celebrate de Excelenţa Sa Martin Roos, episcop de Timişoara. La ora 23, în acelaşi lăcaş de cult , va fi celebrată o Sfântă Liturghie de mulţumire la sfârşit de an, iar celebrantul va fi părintele Nikola Lauš, canonic catedral şi director al Cancelariei Diecezane.

Luni, 1 ianuarie 2018,în prima zi din Anul Nou, în Domul „Sf. Gheorghe” (catedrala romano- catolică) din Piaţa Unirii, Sfintele Liturghii se celebrează după un program obişnuit de duminică: la ora 9, în limba maghiară, la 10 – în germană, iar la orele 11,30 şi 18, în limba română. Birourile Ordinariatului Episcopal din Timişoara din strada Augustin Pacha nr. 4 îşi vor relua programul cu publicul după data de 8 ianuarie 2018.

„Tuturor celor care în decursul anului 2017 au urmărit cu interes activităţile Episcopiei Romano-Catolice de Timişoara le adresăm sincere mulţumiri şi le urăm sărbători binecuvântate de Dumnezeu, mult har, pace şi bucurie pentru Anul Nou 2018”, a transmis Msgr Johann Dirschl, vicar general.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns