Serviciu gratuit de închiriere a bicicletelor, la Timişoara

Technogym, liderul mondial în produse și servicii de fitness, alături de Polar, lider în domeniul sportului și tehnologiei de fitness, lansează la Timișoara un program gratuit de bike-sharing, în parteneriat cu Societatea de Transport Public Timișoara. În contextul restricțiilor de mobilitate impuse de pandemia COVID-19, Technogym & Polar își propun să încurajeze timișorenii, prin acest program, să revină la un stil de viață activ, vital pentru o viață sănătoasă și o imunitate puternică.

Până pe 30 iulie (termen ce poate fi extins în continuare), un număr de 40 de biciclete sunt puse la dispoziție gratuit tuturor celor care preferă acest mijloc de transport, în același timp sănătos și ecologic. Bicicletele pot fi rezervate prin intermediul sistemului de închiriere de biciclete veloTM, de la oricare dintre cele 25 de stații de biciclete din oraș.

„Technogym desfășoară o campanie la nivel mondial, „Let’s Move For A Better World”, care încurajează și promovează viața activă și la care România participă de 5 ani. Pe de altă parte, Polar, inovator recunoscut în domeniul tehnologiei de fitness, se angajează să promoveze stilul de viață activ și sănătos, oferind cele mai precise soluții pentru monitorizarea ritmului cardiac și a activității fizice.

Prin proiectul gratuit de bike sharing, sperăm să inspirăm oamenii să aleagă o viață mai activă. În același tip, ne îndreptăm către soluții de mobilitate care respectă distanțarea socială și sunt, totodată, un mod eficient de a proteja mediul și de a reduce emisiile de carbon. După succesul de la Timișoara, ne dorim să inițiem acest program și în alte orașe din România”, a declarat Dimitrios Sabalis, Managing Partner Living Well S.R.L.

Conform celui mai recent raport al Federației Europene de Ciclism, toate bicicletele din Europa reduc emisiile de CO2 cu peste 16 milioane de tone pe an. În plus, ciclismul previne mai mult de 18.000 de decese premature în fiecare an datorită efectelor sale benefice asupra sănătății cardiovasculare și prevenirea altor boli cronice.

Prin serviciul de închiriere a bicicletelor oferit gratuit, Technogym & Polar doresc să transmită un mesaj puternic despre importanța alegerii acestui mijloc de transport prietenos cu planeta și să încurajeze timișorenii să facă din viața activă o prioritate și un exercițiu pentru sănătatea lor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns