Serie de incendii la Arad. Unul a cuprins Fabrica de Vagoane

Zi deloc linistită pentru pompierii din Arad, care au fost chemați să intervină pentru stingerea mai multor incendii.

Primul dintre acestea a fost semnalat la balconul unui bloc, la etajul doi, acolo unde au ars diverse materiale plastice, textile și lemn, conform realitateadearad.net

În jurul orei 13:30, pompierii au fost solicitați să intervină în Orașul Curtici la un incendiu de anexă casă particulară, incendiul fiind lichidat de către SVSU Curtici cu puțin timp înaintea sosirii echipajelor de intervenție. Proprietarul gosporăriei a suferit o arsură de gradul 2 la nivelul gâtului, în timp ce încerca să stingă flăcările.

Tot la un incendiu de anexă casă particulară au intervenit în comuna Ghioroc, unde au ars aproximativ 60-70 mp dintr-un acoperiș, incendiul fiind lichidat fără probleme.

„În jurul orei 17:00 s-a intervenit operativ la un incendiu produs la hala de vopsitorie din cadrul Astra Vagoane Călători, de pe Str. Petru Rareș din municipiul Arad, incendiul a fost localizat în primele minute și lichidat fără probleme deosebite, acesta s-a manifestat doar la echipamentul electric, cauza incendiului fiind de natură electrică”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns