Seniorii timișoreni, invitați la o pensie activă

Cele mai îmbătrânite orașe ale României: pe primul loc, un oraș din vestul țării

Persoanele recent pensionate sunt invitate astăzi, de la ora 16, la Cafeneaua ”Spirit” din Timișoara (strada Florimund Mercy nr. 3) pentru a lua cunoștință de propunerea lansată de ”The Care Hub”, de a rămâne în continuare activi.

CITEȘTE ȘI: Meteorologii au modificat prognoza pe o lună. Val de caniculă în România

”Știm că de multe ori trecerea de la o viață activă la pensie poate aduce un sentiment de izolare sau de marginalizare socială.

Noi ne dorim să oferim persoanelor pensionate o alternativă atât pentru a folosi timpul liber pe care îl au în această etapă a vieții, cât și pentru a se simți în continuare că fac ceva util și bun atât pentru ei, cât și pentru ceilalți.

Ne dorim să colaborăm în special cu pensionari pentru că suntem convinși că după o viață bogată în experiențe de lucru și interacțiuni sociale, grija pe care aceștia o poartă celor din jur este una firească, sinceră, iar angajamentele pe care și le iau față de aceștia le abordează cu seriozitate.

Noi acționăm ca o punte de legătură între partenerii noștri – în mare parte pensionari – care au timp liber și energia de a lucra în continuare, și clienții noștri care au nevoie de ajutor pentru menținerea calității vieții și a confortului psihologic de a rămâne în propria locuință, chiar dacă au o mobilitate redusă din cauza vârstei sau a unei dizabilități.

Printre activitățile ce pot fi oferite de partenerii noștri putem da ca exemplu: acompanierea unei doamne de 80 de ani la medic pentru un control lunar, efectuarea unei vizite la domiciliu pentru a monitoriza starea unui domn de 87 de ani, ajutând la menținerea unei minți active, efectuarea unor cumpărături sau plata unor facturi, ajutor la curățenia uzuală în locuințe etc.

Evenimentul este deschis publicului și nu este nevoie de înscriere”, au precizat organizatorii acțiunii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *