Seminar online pe tema achizițiilor publice

cciatwebac

În cadrul Proiectului Western Balkan Circular and Climate Innovation Beacons, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, în colaborare cu partenerii, organizează în data de 14 octombrie, între orele 12 – 13,40, cel de-al patrulea seminar online din seria de șapte asemenea macțiuni prevăzute în proiect. Seminarul are ca temă “Achiziții publice alternative, circulare și verzi”.

Scopul seminarului este de a promova cooperarea și principiile achizitiilor publice circulare și verzi,  subliniind contribuția acestora la menținerea buclelor închise în lanțurile de aprovizionare cu materiale și energie, cu impact pozitiv asupra mediului prin diminuarea cantității de deșeuri generate.

”Reamintim că proiectul vizează în principal construirea unui ecosistem transnațional în regiunea balcanică, pentru  punerea în aplicare a inovării circulare în afaceri și crearea de piețe circulare. Proiectul este derulat de CCIA Timiș în colaborare cu Institutul pentru Climă, Mediu și Energie Wuppertal (Germania), Cleantech Bulgaria, Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare și Inovare în IC&T Atena și Cirekon Belgrad. Înregistrarea participării se face accesând link-ul:http://circular-beacons.net/green-public-procurement-enabling-sustainable-development. Informații suplimentare. la nr. tel. 0724.022.254, e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Adriana LEȘ, manager de proiect și expert în achiziții în cadfrul CCIA Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns